Sauna- ja kylpyhuoneremontti Kotka, Lappeenranta ja lähikunnat

Sauna- ja kylpyhuoneremontti voivat olla keittiöremontin kanssa kodin kalleimpia remontteja. Ne ovat myös tärkeimpiä remontteja kodin viihtyvyyden ja arvon kannalta. Märkätiloihin tehtävillä remonteilla on myös tärkeä tehtävä estää kosteuden hakeutuminen rakenteisiin. Rakennus ja restaurointi Lunetti osk toteuttaa sauna- ja kylpyhuoneremontit tyylillä Lappeenrannassa, Mikkelissä, Kouvolassa, Kotkassa ja Parikkalassa.

Kylpyhuoneremontilla suojataan rakenteet

Kun sauna- ja kylpyhuone ovat kunnossa, ei kosteus pääse rakenteisiin aiheuttamaan tuhoja. Tärkeää onkin vedeneristys, minkä johdosta yhteistyökumppaninamme on asiansa osaava, luotettava putkimies. Kun märkätilat on remontoitu huolella, voit luottaa siihen, että rakennuksesi rakenteet ovat suojassa kylpyhuonetilojen vesivahingoilta.

Asumismukavuutta ja asunnolle arvoa

Toimiva sauna ja kylpyhuone ovat tärkeitä asumismukavuudelle. Niiden on oltava miellyttävän näköisiä, käytännöllisiä ja turvallisia. Hyvin remontoitu kylpyhuone säilyttää myös arvonsa pitkään ja kauppatilanteessa valmiiksi hyväkuntoinen kylpyhuone kääntää ostajien päät.

Myös sähkö- ja putkityöt meiltä

Teemme yhteistyötä tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien kanssa, jotka hoitavat tarvittaessa sähkö- ja putkityöt. Näin asiakkaamme saavat kaikki remontin osa-alueet kauttamme ja säästytään muiden, luotettavien toimijoiden etsimisen vaivalta. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy tarjous urakasta.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk
Raastuvankatu 26 A 6
53100 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2176215-1
Puh: 050 3777951

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.