Keittiöremontti Lappeenrannassa ja lähikunnissa

Keittiöremontti on parhaimmillaan nopea operaatio, jonka jälkeen keittiö on turvallinen, käytännöllinen ja viihtyisä. Rakennus ja restaurointi Lunetti osk uudistaa keittiösi Lappeenrannassa ja lähikunnissa. Toimimme paljon muun muassa Mikkelissä, Kotkassa, Kouvolassa ja Parikkalassa.

Minkälaisen keittiön haluat?

Kaipaatko modernia ja pelkistettyä vai haluatko ehkä korostaa vanhan rakennuksen persoonallisuutta myös keittiössä? Keittiöremontti lähtee sen kartoittamisella, mitä keittiöstä halutaan. Kaipaatko lisää kaappitilaa tai onko työtasoja liian vähän? Tai ehkä astianpesukone hankalassa paikassa? Pienestäkin keittiöstä saadaan hyvällä suunnittelulla toimiva kokonaisuus, jossa valmistat isollekin joukolle juhlaillallisen.

Ideoita ympäristöstä

Onko kotisi tyyli funkkis tai rakastatko antiikkia? Keittiössä voidaan jatkaa kodin muuta linjaa ja tuoda persoonallisuutta vahvasti esille. Lunetin restaurointimestareilla Anssilla ja Samulilla on myös erikoisosaamista restauroinnista.

Laadukkaat materiaalit kannattavat

Löytyykö keittiöstäsi vanhoja, täysipuuta olevia kalusteita? Vanhat kalusteet voidaan kunnostaa, jolloin vanhan ajan keittiön ainutlaatuisuus säilyy. Asennamme myös uudet keittiökalusteet, maalaamme ja tapetoimme sekä hoidamme muut keittiöremonttiin kuuluvat toimet. Käytämme laadukkaita materiaaleja, jolloin työnjälki kestää pitkään.

Myös sähkö- ja putkityöt meiltä

Teemme yhteistyötä tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien kanssa, jotka hoitavat tarvittaessa sähkö- ja putkityöt. Näin asiakkaamme saavat kaikki remontin osa-alueet kauttamme ja säästytään muiden, luotettavien toimijoiden etsimisen vaivalta. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy tarjous urakasta.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk
Raastuvankatu 26 A 6
53100 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2176215-1
Puh: 050 3777951

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.