Kattoremontti Lappeenranta, Mikkeli, Kotka ja lähikunnat

Kattoremontti varataan nyt! Kiirehdi ja varaa kattoremontille aika. Rakennus ja remontointi Lunetti osk toimii seuraavilla alueilla: Lappeenranta, Mikkeli, Kotka, Kouvola ja Parikkala.

Kattoremontti on niitä remontteja, joita ei ole syytä pitkittää. Kotisi on linnasi ja kattosi on sen suoja: huolehdi siitä. Pienetkin vuotokohdat voivat vuosien saatossa aiheuttaa vakavia vaurioita kodin rakenteisiin. Säännöllinen huolto pitää katon pitkään kunnossa, mutta kaikilla katoilla on jossain vaiheessa edessä remontin tarve.

Milloin viimeksi tarkastit katon?

Viimeistään kattoremontti on tehtävä siinä vaiheessa, kun edellisestä remontista on kulunut 30 vuotta tai katto on asennettu 30 vuotta sitten. Osa katoista kuitenkin on remontoitava jo ennen 30 vuoden ikää erilaisten kulumien takia. Huono toteutus tai säiden ja saasteiden aiheuttama eroosio on voinut tehdä tuhojaan. Usein katossa olevia vaurioita ei näe paljaalla silmällä, vaan kattoa tarkastamaan kannattaa pyytää ammattilainen. 

Kattoremontin hinta jää alhaisemmaksi, kun remonttia pitkitä

Kattoa on syytä tarkkailla ja jos siinä huomataan ulkoisia rikkoutumia tai on epäilys, että rakenteihin on päässyt kosteutta, on kattoremontti syytä tilata heti. Kun vauriot eivät ole päässeet leviämään, jäävät korjauskustannuksetkin alhaisiksi. Ajoissa ja huolella korjattu katto suojaa taas useita vuosia.

Kysy meiltä tarjous kattoremontista

Laita jo tänään kyselysi meille! Vastaamme mahdollisimman nopeasti. Tarkempaa tarjousta varten tulemme tutustumaan kohteeseen. Ota yhteyttä nyt.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk
Raastuvankatu 26 A 6
53100 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2176215-1
Puh: 050 3777951

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.