Pintaremontti Lappeenranta, Mikkeli, Kotka

Rakennus ja restaurointi Lunetti osk tarjoaa isojen remonttikokonaisuuksien lisäksi myös pienemmän pintaremontin toimenpiteet. Toimialueellamme (Lappeenranta, Mikkeli, Kotka, Kouvola, Parikkala) palvelemme yksityisiä, kaupunkeja ja kuntia sekä museovirastoa. Pieneen pintaremonttiin voivat kuulua vaikka olohuoneen seinän, lattian tai katon uusiminen tai portaiden rakennus. Kysy rohkeasti tarjousta!

Seinäpinnat uusiksi: tapetointi, maalaus

Paljon tunnelmaa saadaan aikaiseksi asuntoon jo pelkästään seinäpintojen uusimisella. Maalaamme ja tapetoimme huolella vaikka kodin joka huoneen. Hoidamme myös esimerkiksi puuverhouksen maalauksen. Sisämaalauksissa aloitamme vanhan tapetin poistamisella ja seinien kolojen paikkaamisella ennen maalikerroksen levitystä. 

Panelointi ja uusi ilme

Panelointi luo modernin, romanttisen tai luonnonläheisen tunnelman kodin huoneisiin. Katossa panelointi on persoonallinen ja kaunis. Paneloinnin etuna on myös se, että toisin kuin maalaamisessa, paneloinnin jälkeen huone on heti käyttövalmis. Myös itse panelointi on melko nopea prosessi, vaikka vaatiikin tekijältään tarkkuutta.

Ikkuna- ja ovirestauroinnit

Lunetin Anssi ja Samuli ovat koulutukseltaan restaurointimestareita. Kunnostamme vanhat ikkunat ja ovet alkuperäiseen kuntoonsa. Täysipuuta olevat ikkunat ja ovet ovat energiatehokkuudeltaan oikein hyviä, eikä niitä kannata vaihtaa nykyaikaisiin, jos ne ovat ehjiä. Tarvittaessa vaihdamme myös puuosia.

Remontteihin kuuluvat myös sähkö- ja putkityöt

Teemme yhteistyötä tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien kanssa, jotka hoitavat tarvittaessa sähkö- ja putkityöt. Näin asiakkaamme saavat kaikki remontin osa-alueet kauttamme ja säästytään muiden, luotettavien toimijoiden etsimisen vaivalta. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy tarjous urakasta.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk
Raastuvankatu 26 A 6
53100 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2176215-1
Puh: 050 3777951

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.