Hirsirakentaminen vaati asiantuntijuutta

Hirsirakentaminen on hyvä vaihtoehto, kun halutaan perinteisen ja persoonallisen näköinen rakennus. Hirsi on vahva materiaali, joka suojaa hyvin tuulelta ja tuiskulta. Havupuiden hallitsemassa Pohjolassa hirsirakentamisella on vuosisatojen aikaiset perinteet.

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk on työosuuskunta, joka toteuttaa hirsirakentamista Lappeenrannassa ja noin 100 kilometrin säteellä (Mikkeli, Kotka, Parikka, Kouvola). Hirsirakentamisessa pystymme tarjoamaan rakentamisen palvelut alusta loppuun yhteistyökumppaneidemme avulla.

Miksi valita hirsirakentaminen?

  • Tuote ja ammattitaito ovat täysin kotimaisia.
  • Hirsitalo on ekologinen ja osa kestävää kehitystä.
  • Sisäilman laatu on tutkimusten mukaan hyvä.
  • Hirsi kestää aikaa ja kulutusta. 

Hirsitalon remontti

Osaavalla hirsitalon remontilla voidaan säilyttää rakennuksen tunnelma ja persoonallisuus ja tuoda lisäksi nykyaikaisen asumisen mukavuudet ja energiatehokkuus. Hirsitalon remontissa on kunnioitettava perinteistä rakennustekniikkaa, mutta osittain sovellettava myös nykyaikaisia menetelmiä, jotta rakennus toteuttaa nykyajan vaatimukset. Osuuskunnallamme on paljon kokemusta hirsirakennusten remonteista ja muun muassa hirsien vaihtamisesta. Olemme toteuttaneet muun muassa useita savusaunaremontteja. Hirsirakennuksiin teemme myös muita, perinteisiä pintaremontteja, kuten maalausta, tapetointia ja erilaisia huoneistoremontteja. Rakennamme myös muun muassa portaita ja aitoja.

Erikoisosaamisena hirrenvaihdot

Hirrenvaihdot vaativat erikoisosaamisesta. Uudet hirret asennetaan samalla tekniikalla, kuin muut hirret. Tätä ammattitaitoa ja erikoisosaamista on vain harvalla. Valitse meidät ja olet työn jälkeen taatusti tyytyväinen!

Muut remontit:

Lue lisää remonteista!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk
Raastuvankatu 26 A 6
53100 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2176215-1
Puh: 050 3777951

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.