Korjausrakentaminen tuo kotiin uutta elämää

Korjausrakentaminen eli remontti nostaa asunnon arvoa, parantaa asumismukavuutta ja tuo kotiin uutta pirteyttä. Kun kaipaat taitavia remontoijia, ota yhteyttä! Rakennus ja restaurointi Lunetti osk on työosuuskunta, joka hoitaa niin pienet pintaparannukset, entisöinnit kuin koko rakennuksen uudistuksen. Isoihin korjausrakentamisen urakoihin sähkö- ja putkityöt tulevat luotettujen yhteistyökumppaneidemme kautta. Erikoisosaamisemme on restauroinnissa ja vanhojen talojen kunnostuksessa, mutta myös uusimpien talojen remontit sujuvat meiltä taatulla laadulla.

Toimialuettamme ovat: Lappeenranta, Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Parikkala.

Kattava huoneistoremontti nopeasti

Kanssamme laaditut aikataulut pitävät. Huoneistoremonteissa pyrimme aina toimimaan nopeasti, työn jäljestä tinkimättä. Näin asumiseen koituu mahdollisimman vähän haittoja. Jos remontilla on tarkoitus uudistaa koko rakennuksen ilme sisältä, voidaan remonttityöt myös jaksottaa siten, että asuminen rakennuksessa on huoneistoremontin aikaan mahdollista. Sisäremonteista toteutamme muun muassa keittiö-, sauna-, kylpyhuone- sekä pintaremontit.

Ovien ja ikkunoiden saneeraukset

Onko rakennuksessasi vanhat ikkunat ja ovet? Älä suotta vaihda vanhoja ikkunoita ja ovia nykyaikaisiin. Vanhat, täyspuuta olevat ehjät ovet ja ikkunat ovat lähes yhtä energiatehokkaita kuin nykyaikaiset mallit. Entisöimällä ovet ja ikkunat niistä saadaan siistit ja persoonalliset. Rakennuksen henkeen sopivat ikkunat ja ovet luovat persoonallisuutta.

Kysy tarjous remontista

Tarjouksen pyytäminen kannattaa. Työosuuskuntamme on kokenut remontoija ja toteutamme sulavasti mittavat saneeraukset ja pienemmät pintaviilaukset. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää. Katso yhteystiedot!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk
Raastuvankatu 26 A 6
53100 LAPPEENRANTA

Y-tunnus: 2176215-1
Puh: 050 3777951

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.