Sauna- ja kylpyhuoneremontti Kotka, Lappeenranta ja lähikunnat

Sauna- ja kylpyhuoneremontti voivat olla keittiöremontin kanssa kodin kalleimpia remontteja. Ne ovat myös tärkeimpiä remontteja kodin viihtyvyyden ja arvon kannalta. Märkätiloihin tehtävillä remonteilla on myös tärkeä tehtävä estää kosteuden hakeutuminen rakenteisiin. Rakennus ja restaurointi Lunetti osk toteuttaa sauna- ja kylpyhuoneremontit tyylillä Lappeenrannassa, Mikkelissä, Kouvolassa, Kotkassa ja Parikkalassa.

Kylpyhuoneremontilla suojataan rakenteet

Kun sauna- ja kylpyhuone ovat kunnossa, ei kosteus pääse rakenteisiin aiheuttamaan tuhoja. Tärkeää onkin vedeneristys, minkä johdosta yhteistyökumppaninamme on asiansa osaava, luotettava putkimies. Kun märkätilat on remontoitu huolella, voit luottaa siihen, että rakennuksesi rakenteet ovat suojassa kylpyhuonetilojen vesivahingoilta.

Asumismukavuutta ja asunnolle arvoa

Toimiva sauna ja kylpyhuone ovat tärkeitä asumismukavuudelle. Niiden on oltava miellyttävän näköisiä, käytännöllisiä ja turvallisia. Hyvin remontoitu kylpyhuone säilyttää myös arvonsa pitkään ja kauppatilanteessa valmiiksi hyväkuntoinen kylpyhuone kääntää ostajien päät.

Myös sähkö- ja putkityöt meiltä

Teemme yhteistyötä tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien kanssa, jotka hoitavat tarvittaessa sähkö- ja putkityöt. Näin asiakkaamme saavat kaikki remontin osa-alueet kauttamme ja säästytään muiden, luotettavien toimijoiden etsimisen vaivalta. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy tarjous urakasta.

Suosittele meitä

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!