Pintaremontti Lappeenranta, Mikkeli, Kotka

Rakennus ja restaurointi Lunetti osk tarjoaa isojen remonttikokonaisuuksien lisäksi myös pienemmän pintaremontin toimenpiteet. Toimialueellamme (Lappeenranta, Mikkeli, Kotka, Kouvola, Parikkala) palvelemme yksityisiä, kaupunkeja ja kuntia sekä museovirastoa. Pieneen pintaremonttiin voivat kuulua vaikka olohuoneen seinän, lattian tai katon uusiminen tai portaiden rakennus. Kysy rohkeasti tarjousta!

Seinäpinnat uusiksi: tapetointi, maalaus

Paljon tunnelmaa saadaan aikaiseksi asuntoon jo pelkästään seinäpintojen uusimisella. Maalaamme ja tapetoimme huolella vaikka kodin joka huoneen. Hoidamme myös esimerkiksi puuverhouksen maalauksen. Sisämaalauksissa aloitamme vanhan tapetin poistamisella ja seinien kolojen paikkaamisella ennen maalikerroksen levitystä. 

Panelointi ja uusi ilme

Panelointi luo modernin, romanttisen tai luonnonläheisen tunnelman kodin huoneisiin. Katossa panelointi on persoonallinen ja kaunis. Paneloinnin etuna on myös se, että toisin kuin maalaamisessa, paneloinnin jälkeen huone on heti käyttövalmis. Myös itse panelointi on melko nopea prosessi, vaikka vaatiikin tekijältään tarkkuutta.

Ikkuna- ja ovirestauroinnit

Lunetin Anssi ja Samuli ovat koulutukseltaan restaurointimestareita. Kunnostamme vanhat ikkunat ja ovet alkuperäiseen kuntoonsa. Täysipuuta olevat ikkunat ja ovet ovat energiatehokkuudeltaan oikein hyviä, eikä niitä kannata vaihtaa nykyaikaisiin, jos ne ovat ehjiä. Tarvittaessa vaihdamme myös puuosia.

Remontteihin kuuluvat myös sähkö- ja putkityöt

Teemme yhteistyötä tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien kanssa, jotka hoitavat tarvittaessa sähkö- ja putkityöt. Näin asiakkaamme saavat kaikki remontin osa-alueet kauttamme ja säästytään muiden, luotettavien toimijoiden etsimisen vaivalta. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy tarjous urakasta.

Suosittele meitä

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!