Keittiöremontti Lappeenrannassa ja lähikunnissa

Keittiöremontti on parhaimmillaan nopea operaatio, jonka jälkeen keittiö on turvallinen, käytännöllinen ja viihtyisä. Rakennus ja restaurointi Lunetti osk uudistaa keittiösi Lappeenrannassa ja lähikunnissa. Toimimme paljon muun muassa Mikkelissä, Kotkassa, Kouvolassa ja Parikkalassa.

Minkälaisen keittiön haluat?

Kaipaatko modernia ja pelkistettyä vai haluatko ehkä korostaa vanhan rakennuksen persoonallisuutta myös keittiössä? Keittiöremontti lähtee sen kartoittamisella, mitä keittiöstä halutaan. Kaipaatko lisää kaappitilaa tai onko työtasoja liian vähän? Tai ehkä astianpesukone hankalassa paikassa? Pienestäkin keittiöstä saadaan hyvällä suunnittelulla toimiva kokonaisuus, jossa valmistat isollekin joukolle juhlaillallisen.

Ideoita ympäristöstä

Onko kotisi tyyli funkkis tai rakastatko antiikkia? Keittiössä voidaan jatkaa kodin muuta linjaa ja tuoda persoonallisuutta vahvasti esille. Lunetin restaurointimestareilla Anssilla ja Samulilla on myös erikoisosaamista restauroinnista.

Laadukkaat materiaalit kannattavat

Löytyykö keittiöstäsi vanhoja, täysipuuta olevia kalusteita? Vanhat kalusteet voidaan kunnostaa, jolloin vanhan ajan keittiön ainutlaatuisuus säilyy. Asennamme myös uudet keittiökalusteet, maalaamme ja tapetoimme sekä hoidamme muut keittiöremonttiin kuuluvat toimet. Käytämme laadukkaita materiaaleja, jolloin työnjälki kestää pitkään.

Myös sähkö- ja putkityöt meiltä

Teemme yhteistyötä tarkkaan valittujen yhteistyökumppanien kanssa, jotka hoitavat tarvittaessa sähkö- ja putkityöt. Näin asiakkaamme saavat kaikki remontin osa-alueet kauttamme ja säästytään muiden, luotettavien toimijoiden etsimisen vaivalta. Ota yhteyttä jo tänään ja kysy tarjous urakasta.

Suosittele meitä

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!