Korjausrakentaminen tuo kotiin uutta elämää

Korjausrakentaminen eli remontti nostaa asunnon arvoa, parantaa asumismukavuutta ja tuo kotiin uutta pirteyttä. Kun kaipaat taitavia remontoijia, ota yhteyttä! Rakennus ja restaurointi Lunetti osk on työosuuskunta, joka hoitaa niin pienet pintaparannukset, entisöinnit kuin koko rakennuksen uudistuksen. Isoihin korjausrakentamisen urakoihin sähkö- ja putkityöt tulevat luotettujen yhteistyökumppaneidemme kautta. Erikoisosaamisemme on restauroinnissa ja vanhojen talojen kunnostuksessa, mutta myös uusimpien talojen remontit sujuvat meiltä taatulla laadulla.

Toimialuettamme ovat: Lappeenranta, Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Parikkala.

Kattava huoneistoremontti nopeasti

Kanssamme laaditut aikataulut pitävät. Huoneistoremonteissa pyrimme aina toimimaan nopeasti, työn jäljestä tinkimättä. Näin asumiseen koituu mahdollisimman vähän haittoja. Jos remontilla on tarkoitus uudistaa koko rakennuksen ilme sisältä, voidaan remonttityöt myös jaksottaa siten, että asuminen rakennuksessa on huoneistoremontin aikaan mahdollista. Sisäremonteista toteutamme muun muassa keittiö-, sauna-, kylpyhuone- sekä pintaremontit.

Ovien ja ikkunoiden saneeraukset

Onko rakennuksessasi vanhat ikkunat ja ovet? Älä suotta vaihda vanhoja ikkunoita ja ovia nykyaikaisiin. Vanhat, täyspuuta olevat ehjät ovet ja ikkunat ovat lähes yhtä energiatehokkaita kuin nykyaikaiset mallit. Entisöimällä ovet ja ikkunat niistä saadaan siistit ja persoonalliset. Rakennuksen henkeen sopivat ikkunat ja ovet luovat persoonallisuutta.

Kysy tarjous remontista

Tarjouksen pyytäminen kannattaa. Työosuuskuntamme on kokenut remontoija ja toteutamme sulavasti mittavat saneeraukset ja pienemmät pintaviilaukset. Ota yhteyttä ja jutellaan lisää. Katso yhteystiedot!

Suosittele meitä

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!