Hirsirakentaminen vaati asiantuntijuutta

Hirsirakentaminen on hyvä vaihtoehto, kun halutaan perinteisen ja persoonallisen näköinen rakennus. Hirsi on vahva materiaali, joka suojaa hyvin tuulelta ja tuiskulta. Havupuiden hallitsemassa Pohjolassa hirsirakentamisella on vuosisatojen aikaiset perinteet.

Rakennus ja restaurointi Lunetti Osk on työosuuskunta, joka toteuttaa hirsirakentamista Lappeenrannassa ja noin 100 kilometrin säteellä (Mikkeli, Kotka, Parikka, Kouvola). Hirsirakentamisessa pystymme tarjoamaan rakentamisen palvelut alusta loppuun yhteistyökumppaneidemme avulla.

Miksi valita hirsirakentaminen?

  • Tuote ja ammattitaito ovat täysin kotimaisia.
  • Hirsitalo on ekologinen ja osa kestävää kehitystä.
  • Sisäilman laatu on tutkimusten mukaan hyvä.
  • Hirsi kestää aikaa ja kulutusta. 

Hirsitalon remontti

Osaavalla hirsitalon remontilla voidaan säilyttää rakennuksen tunnelma ja persoonallisuus ja tuoda lisäksi nykyaikaisen asumisen mukavuudet ja energiatehokkuus. Hirsitalon remontissa on kunnioitettava perinteistä rakennustekniikkaa, mutta osittain sovellettava myös nykyaikaisia menetelmiä, jotta rakennus toteuttaa nykyajan vaatimukset. Osuuskunnallamme on paljon kokemusta hirsirakennusten remonteista ja muun muassa hirsien vaihtamisesta. Olemme toteuttaneet muun muassa useita savusaunaremontteja. Hirsirakennuksiin teemme myös muita, perinteisiä pintaremontteja, kuten maalausta, tapetointia ja erilaisia huoneistoremontteja. Rakennamme myös muun muassa portaita ja aitoja.

Erikoisosaamisena hirrenvaihdot

Hirrenvaihdot vaativat erikoisosaamisesta. Uudet hirret asennetaan samalla tekniikalla, kuin muut hirret. Tätä ammattitaitoa ja erikoisosaamista on vain harvalla. Valitse meidät ja olet työn jälkeen taatusti tyytyväinen!

Muut remontit:

Lue lisää remonteista!

Suosittele meitä

Pyydä tarjous tai lähetä palautetta

Lähetä tarjous restauroinnin, remontoinnin tai rakentamisen palveluistamme. Vastaamme mahdollisimman pian!